Direktlänk till inlägg 24 november 2008

I morron börjar viktresan..

Av Anni - 24 november 2008 22:04

kollade precis på en dokumentär på tv4 om 500-kilos pappan och kände att nu får det fan vara stopp! om ja inte passar mej så kan det där vara jag om några år..


så vem e då jag.. jo jag e en snart 25 årig tjej med många års viktproblem bakom mej.. väger idag 96 kilo till mina ynka 162 cm, vilket är alldeles alldeles för mycke.. Men nu ska ja för sista gången göra något åt det, och jag har valt att dokumentera mina framsten (och om det skulle bli några baksteg) här på bloggen. känns som man får lite mer motivation till att kämpa när man vet att andra läser det me, som kanske är i samma situation, eller som har varit där.


tänkte att jag skulle ta en rivstart med VLCD pulver, för att få igång viktminskningen snabbt nu i början o hitta motivationen. tänkte börja med promenader me, 3 ggr i veckan på minst 30 min är mitt första mål för att inte tappa motivationen med en gång.


så i morron ska ja då börja min pulverdiet.. då blir det pulver, en himla massa vatten o lite lätt träning.. så får vi se hur det går sen..


Wish me luck, mitt liv som överviktig är slut från och med i morron!


 
ANNONS
 
Tilda

Tilda

24 november 2008 22:19

Det där låter kanon! Håller tummarna att det kommer gå bra för dig :) Är själv på väg neråt och vet hur svårt det kan vara.
Jag är lite emot pulver utan tror istället på bra och naturlig mat. Men alla har sitt eget sätt och det är att komma ner och stanna nere som räknas.
Lycka till!

http://kanslanvsvikten.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anni - 27 november 2008 19:21

nu har första 2 dagarna snart gått.. har väl inte gått så bra som ja hade förväntat mej men har i alla fall hållt mej på ett rejält kaloriunderskott varje dag, så borde ju gå neråt i alla fall..   dessvärre åkte det ner en liten bit kladdkaka både ig...

Presentation

Omröstning

Är du nöjd med din kropp?
 Ja den är toppen
 Några kilo ner skulle inte skada
 Några kilo upp skulle inte skada
 Nej, den är inte alls som jag vill ha den

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<<
November 2008
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Anni med Blogkeen
Följ Anni med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se